Surface vakbeurs 2018

26 oktober 2018

Zonder oppervlaktetechnologie, geen producten. Oppervlaktebehandeling is van essentieel belang voor de gehele maakindustrie. Oppervlaktebehandeling geeft de uiteindelijke functionele waarde en uitstraling dat waarde toevoegt aan producten en waarmee HET verschil gemaakt wordt.

De tweejaarlijkse vakbeurs Surface is de grootste specialistische vakbeurs voor oppervlaktetechnieken van materialen in de Benelux en staat bekend om haar inspirerende exposities, innovaties en uitgebreide kennisprogramma.

De komende editie vindt plaats van 13 t/m 15 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Aldor en MTRC, samen met meer dan 175 aanbieders, tonen in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch nieuwe anodisatietechnieken zoals reinigen, extra harde lagen, sterke kleuren en speciaal afdekken-maskeren. Kom naar de Surface vakbeurs 2018 met uw probleemstelling of behoefte en ontmoet ons op stand 7c29.

Voor een gratis voorregistratie kunt u zich hier aanmelden.

Gratis smartphone houder!

We hebben iets leuks voor u!

Klik op onderstaande afbeelding en vul uw gegevens in. Wanneer u vervolgens onze stand bezoekt, krijgt u een gratis smartphone houder cadeau INCLUSIEF een persoonlijke tekst (bijv. uw naam of website).

    

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder: