Overname Aldor door LOA Full Surface Group

06 januari 2020

Per 1 januari 2020 heeft LOA Full Surface Group alle activiteiten van Aldor BV in Weert heeft overgenomen. Na de overname zal Rolf Derckx aanblijven als directeur en Michael Baas zal na een uitwerkperiode met pensioen gaan.

Aldor BV is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen voor onder andere de machinebouw, automotive, (scheeps)bouw, medische en elektronica industrie. Het bedrijf is bovendien specialist in het anodiseren en chromateren van aluminium producten. Deze activiteit verbreedt de dienstverlening van de LOA Full Surface Group en past daarmee geweldig binnen de ambitie om een totaalaanbieder van oppervlaktebehandelingen te worden.

Door de toevoeging van Aldor BV aan de sterk groeiende LOA Full Surface Group worden de krachten gebundeld met de andere bedrijven binnen de groep: LOA Automotive, LOA Coating, LOA Deege, LOA Wilmink en LOA MTRC. Zij hebben allen hun eigen expertise in verschillende marktsegmenten en maken al optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Dit kan voor u als relatie van Aldor in de toekomst veel voordelen bieden.

  • LOA Automotive is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het kataforese lakken en poedercoaten van onderdelen voor de Automotive en Truck Industrie. In bijna elke auto of truck die in Europa wordt geproduceerd, zitten onderdelen die bij LOA Automotive zijn gecoat.
  • LOA Coating is in 2011 opgericht en bedient lokale metaalbedrijven die unieke producten maken of kleine series produceren. Naast poedercoaten behoren ook stralen en natlakken tot de dienstverlening van deze speciale tak van de LOA Full Surface Group.
  • LOA Deege is gespecialiseerd in het chroomvrij voorbehandelen en poedercoaten van aluminium en elektrolytisch verzinkt staal. De chroomvrije voorbehandeling voldoet aan de toekomstige eisen op het gebied van gezondheid en milieu.
  • LOA Wilmink richt zich met name op de bouw, de machinebouw en de metaalsector in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is specialist in poedercoaten, stralen en natlakken en is in staat zeer diverse producten te behandelen. Met de extreem flexibele productie-opzet kunnen enkel stuks, maar ook grote series worden verwerkt.
  • LOA MTRC is gespecialiseerd in beitsen & passiveren, electrolytisch polijsten, vergulden, vernikkelen en ultrasoon reinigen. Bovendien kan bij LOA MTRC voor de High Tech en Medical industrie ‘cleanroom’ worden verpakt.

De toevoeging van Aldor aan de LOA Full Surface Group betekent ook dat zij met ruim 225 trotse medewerkers u van dienst kunnen zijn. Zij werken al jaren met precisie en enorme toewijding aan het brede scala aan activiteiten.  Wij willen graag benadrukken dat deze overname voor u, als klant van Aldor, geen grote consequenties heeft. Onze mensen, de middelen en de locatie wijzigen niet. Door de bundeling van krachten en ervaring zou u in de nabije toekomst alleen voordelen hiervan moeten ondervinden. Vol vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet en wij verheugen ons erop de samenwerking met u voort te zetten.

Mocht u nog vragen hebben dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Of beter nog, zien wij u graag tijdens onze open dag op zaterdag 1 februari 2020. Geinteresseerd? Klik dan op de volgende link en geef u op: aanmelden!

Namens Aldor BV wensen wij iedereen een gezond en succesvol 2020!

 

Michael Baas en Rolf Derckx

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder: