Aldor neemt branchegenoot MTRC over

02 maart 2015

Graag informeren wij u dat per 2 maart 2015 Aldor BV haar branchegenoot MTRC Special Plating (www.mtrc.nl) in Helmond heeft overgenomen.

MTRC biedt een breed pakket aan oppervlaktebehandelingen zoals het reinigen, beitsen, passiveren en elektrolytisch polijsten van RVS alsook het chemisch vernikkelen, chemisch zwarten en vernikkelen/vergulden. Het merendeel van de processen wordt uitgevoerd in een volledig geautomatiseerde productielijn. Hierdoor is MTRC in staat om een constante goede kwaliteit te leveren met korte doorlooptijden. De processen kunnen worden gecombineerd met cleanroom reinigen- , assembleren- en verpakken.

Aldor BV is gespecialiseerd in het anodiseren en chromateren (CrVI-vrij, RoHS) van aluminium. De belangrijkste processen zijn naturel anodiseren (maatvast, BS, Qualanod licentie 868, EN1090,), hard anodiseren (Mil Spec), inkleuren (9 kleuren) en opaal anodiseren. Verder heeft Aldor nog de speciale processen Optisch zwart, Prooxyd en diverse functionele impregnaties. Ook kunt u bij Aldor terecht voor het laser graveren en cleanroom verpakken van uw producten.

Aldor en MTRC Special Plating opereren als twee afzonderlijke bedrijven maar zullen optimaal samenwerken voor een perfecte service.

Let op: als gevolg van de overname heeft Aldor BV een nieuw KvK-nr en BTW-nr. Klik hier voor de nieuwe nummers.

Kies uw proces

Branches

We zijn actief voor bedrijven in een groot aantal sectoren waaronder: