Header

 

Home


Home > Nieuws
Zomersluiting 2017
31-5-2017 - Komende zomer is Aldor als volgt geopend / gesloten:
  • Week 31: gesloten
  • Week 32+33: geopend maar met verminderde productiecapaciteit
Houdt u rekening met langere levertijden in de weken 32+33.
   
Kerstmis en Nieuwjaar
16-11-21016 - Tussen Kerstmis en Nieuwjaar is Aldor geopend maar met verminderde productiebezetting. Houdt u rekening met langere levertijden dan normaal.

   

Aldor neemt branchegenoot MTRC over
2-3-2015 - Graag informeren wij u dat per 2 maart 2015 Aldor BV haar branchegenoot MTRC Special Plating (www.mtrc.nl) in Helmond heeft overgenomen.

MTRC biedt een breed pakket aan oppervlaktebehandelingen zoals het reinigen, beitsen, passiveren en elektrolytisch polijsten van RVS alsook het chemisch vernikkelen, chemisch zwarten en vernikkelen/vergulden. Het merendeel van de processen wordt uitgevoerd in een volledig geautomatiseerde productielijn. Hierdoor is MTRC in staat om een constante goede kwaliteit te leveren met korte doorlooptijden. De processen kunnen worden gecombineerd met cleanroom reinigen- , assembleren- en verpakken.

Aldor BV is gespecialiseerd in het anodiseren en chromateren (CrVI-vrij, RoHS) van aluminium. De belangrijkste processen zijn naturel anodiseren (maatvast, BS, Qualanod licentie 868, EN1090,), hard anodiseren (Mil Spec), inkleuren (9 kleuren) en opaal anodiseren. Verder heeft Aldor nog de speciale processen Optisch zwart, Prooxyd en diverse functionele impregnaties. Ook kunt u bij Aldor terecht voor het laser graveren en cleanroom verpakken van uw producten.

Aldor en MTRC Special Plating opereren als twee afzonderlijke bedrijven maar zullen optimaal samenwerken voor een perfecte service.

Let op: als gevolg van de overname heeft Aldor BV een nieuw KvK-nr en BTW-nr. Klik hier voor de nieuwe nummers.

  

Aldor geeft kleur aan Philharmonie de Paris

28-10-2014 - In Parijs wordt op dit moment druk gebouwd aan een philharmonisch concertgebouw. Het zogenaamde Philharmonie de Paris is een gebouw van de bekende architect Jean Nouvel in het 21ste arrondissement van Parijs. Het gebouw omvat onder andere een symfoniezaal met een ongeëvenaarde akoestiek, plus 8 repetitiezalen. Architect Jean Nouvel heeft zich laten inspireren door Escher, de tekening ‘’Dag en Nacht’’, om een unieke uitstraling te creëren.

Philharmonie_1.jpg  Philharmonie_2.jpg  Philharmonie_3.jpg

Aldor BV uit Weert heeft de opdracht gekregen voor het anodiseren van de dak- en gevel elementen van dit gebouw. Aldor heeft het project weten te verkrijgen middels een speciale anodiseertechniek waardoor 100% UV-resistente grijstinten op aluminium te verkrijgen zijn. De door Aldor geanodiseerde vogelvormen zijn kleurecht en corrosiebestendig, noodzakelijk in het agressieve luchtmilieu aan de noordoostelijke rondweg in Parijs.

De dak- en gevel elementen omvatten meer dan honderdduizend vogels in 7 verschillende vormen en 4 verschillende grijstinten die na montage een verrassende samenstelling van kleinere en grotere vogels laten zien. De opening van het Philharmonie de Paris staat gepland voor begin 2015.

 

Nieuws

Kwalificaties

ISO9001100.jpg  Qualanod100.jpg

 ION_logo_volledig.jpg

 

Facebook.jpg     Twitter.jpg